Så det kan bli.

“Fullmåne nästan ser jag. Hade det verkligen fint, skrattade med glädje och innerligt förra fullmånen. Sa att det var för att jag var lite trött. Kanske jag var. Men inte bara därför. Jag var…Glad. I hjärtat. Så det kan bli”

Så sa jag på torsdagen. Dagen efter beskedet.

Och här är precis den månen jag skrattade under. Och idag är det söndag. Och jag skrattar fortfarande under fullmånen. Innerligt. Och hjärtligt. I all kärlek runt mig. Det är bara det att de små molnen av sorg, molnen av rädsla, molnen av oro, skymmer sikten ibland. Men det klarnar däremellan.

Så kan det också bli.


Den här texten läste jag på en blogg av en person jag verkligen ser upp till. Hennes kloka ord om hopp och kärlek. Jag tar åt mig. Hon talar om att glädje och kärlek är så mycket starkare än hopplöshet och sorg. Men behöver inte alltid vara stark eller svag, men kan bara vara väldigt väldigt rädd. 

Little things

Hej på er!
Hösten är här och man blir deprimerad. Haha nej inte riktigt så men nästan. Jag är sååå trött hela tiden och vill egentligen mest bara sova jämt. Idag hade vi seriepremiär som inte gick riktigt som önskat så det kändes tråkigt. Det som känns kul är att mina fina vänner från Göteborg är hemma nu i några dagar så vi kan ha massor med te mys. Ännu roligare är att jag och Ke snart åker ner till dom också. Behöver något som aviker från vardagen. Hoppas ni får en fin kväll, det ska jag iallafall ha. Kram
Någon som gör mycker bra i min vardag.
 

❤️

 

You make me go in every direction

Fredag hörni. Det låter så bra i mina öron!! Kvällen har lite smalt om planer men ska nog äta på sig lite förhoppningsvis. Ska man kanske ta sin chans ikväll? Det tycker jag att ni alla sak göra ikväll, har ni en chans så ta den. Mod krävs och mod besitter ni. Jag tror på er alla. 
 

Alkohol visar dig att du känner så mycket mer än vad du låter dig själv göra.

 

Onsdag

Tydligen håller blogg.se på stt mixtra på sidan så jag skriver imorgon istället!! Godnatt 

Dryga dag

Hej hörni!
Idag är det Tisdag och jag är tröttare än någonsin. Har haft drygaste dagen på hela veckan. Började 08.20 och slutade 17.00, fyfan! Ikväll åker jag på gymmet med Amanda och bättrar på magmusklerna mina vilket kan behövas! Ha en fin kväll!!!
 

Comeback

Får småryck ibland och blir såååå sugen på att skriva men jag har ju verkligen ingenting att skriva om. Känns meningslöst att skriva om att jag är i skolan hela dagarna och sådär, det är ju inte jättekul att läsa. Är ju heller ingen modefantast som sätter ihop såna där najs outfits heller. Jag ska klura vidare på vad jag ska hitta på att skriva, kram!!!!
Två tjejer i klassen som står mig nära hjärtat!