Svinrygg



Mysiga höst

 

Måndag

Min dag har rent ut sagt varit riktigt dålig. För det första försov jag mig men hann på 10 minuter. Sen glömde jg väskan på bussen dom jag heller inte vet om jag kommer få tillbaka. Sen var jag tvungen att laga middag idag och som avslut så har jag träning. Ska man skratta eller gråta åt denna dag?
Däremot fick vi göra denna skitfula frisyr idag haha! Men det var faktiskt roligt!

"god give the hardest battles to his strongest soldiers"

Alla ni människor som genomgått cancer eller fortfarande kämpar mot det. Ni är dem starkaste människor jag vet. Erat mod och eran styrka ger mig en tanke om vad som faktiskt är viktigt. Inte en ända individ har gjort något för att förtjäna denna sjukdom. Det finns det ingen alls som kommer att göra heller. Men vissa blir tyvärr drabbade. Men någonstans där så tror jag ändå på mottot "god give the hardest battles to his strongest soldiers". Så alla ni som kämpar, fortsätt kämpa för en dag kommer ni att belönas med ett gott besked. Stay strong.

Now is good

Min dag har faktiskt varit bra för att vara torsdag. Denna dag brukar alltid vara riktigt seg och tråkig. Jag träffade Elina på bussen och tog senare med henne hem på middag haha. Riktigt behövligt! Nu har jag snart tänkt sussa, sovgott!

Död

Jag har tillbringat 12 hela timmar i skolan med 3 visningar och en massa fix. Är helt slut så jag säger godnatt här!

Skräckshow

Imorgon är det skräckshow i aulan på dragonskolan som anordnas utav frisör och stylist 2or och utförst utav frisör och stylist 1or. Första visningen kommer att vara klockan 11.00 senare fortsätter vi med andra visningen klockan 12.00 och sista visningen är klockan 18.00. Kom och titta in såklart!
 

Black today

 

Idag har jag haft detta på mig

 
 
 

Gröna jeans

 

Fina Kajsa

 

Dear John

"No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb."
 
 

Autumn



Fika

Jag Emma Fanny och Lisa fikade efter skolan. Riktigt gott men satan vad dyrt det är. Ikväll händer inte mycket för min del bara hem och mysa. Tack och hej 


Safe haven

“I’m in love with you. And if you stay, I promise there is no safer place in the world than right here with me.
 
 
 

Insidious 2

Riktigt läskigt film men helt klart se värd! Gillar man 1an så gillar man denna ännu mer! Nu ska jag försöka somna om jag kan, godnatt!

Seg dag

Min dag har varit riktigt seg. Allt har gått så himla långsamt och nej ar inte varit min dag idag. Därför lyxar jag med bio ikväll! Insidious 2 som förhoppningsvis är bra! Tack och hej


Mänskligheten

Du lilla människa, du är endast en människa. Det ställs krav, det förväntas, det klagas, det finns bättre och sämre människor. Dessa krav och förväntningar gör människan till något den inte är. Förtjänar någon att höra om hur snygg den är medan någon annan får höra hur ful den är? Människor ser varandra i olika klasser, vissa är okej och andra inte. Vad är en människa värd egentligen? Till en början var livet inget man bekymrade sig över, man var nöjd för det man hade. Någonstans senare gick det kanske utför för vissa. Folk ställde krav och hade förväntningar, och det är där man låter någon annan människa storma in i ens liv helt utan tillåtelse och röra till i självförtroendet. Man tar emot den negativa energin och lägger det på en själv. Men jag tror ändå någonstans att om du en gång varit lycklig kan du bli lycklig igen. Det gäller att bestäma sig för att vilja ha en förändring och göra allt som krävs för att nå dit. "Smärtan är oundviklig men lidandet är valfritt". Vi är trots allt människor och inget annat.

Bosse

 

Dop

Idag åker jag på dop!
 
 

Fan så tört

Min kväll har verkligen varit riktgt törr! Hittade inget bättre än att spela Sims hah. Men faktiskt så är det roligt! Nu ska jag sova så jag orkar upp på dop imorgon! 
Fina tjej



Svar

Fick en fråga om var min jacka kommer ifrån och den kommer ifrån bikbok och kostar 799 har jag för mig!


Bästa fatte



Det tar sig!

Första bilden är från första gången jag rullade och andra är från andra gången så det tar sig!



Lektion