Jag lever på mina önsketankar

 
 

Change

I min ålder ändras allt så snabbt. Det ändras från dag till dag utan att vi lägger märke till det. Men titta bara tillbaka för ett år sedan och du kommer märka att inget är sig likt. Människor som du trodde skulle vara med dig hela livet är inte länge kvar. Människor som du aldrig trodde du skulle prata med är en av dina närmsta vänner idag. Livet är lite meningslöst ibland, men desto mer vi växer desto mer meningslöst kommer det att bli. Så gör det bästa av nuet innan allting ändras igen, för i nära framtid kommer detta endast vara minnen. 

11 om mig

1. Jag bryr mig för mycket
2. Jag lyssnar på musik som gör mig ledsen
3. Jag sover för lite
4. Jag är rätt ful men har ett fint hjärta
5. Jag pratar hellre om andra än mig själv
6. Jag spelar gitarr
7 Jag har väldens bästa humor
8. Jag är inte speciellt blyg alls
9. Jag har en tendens att alltid vara väldigt glad
10. Jag är djupare än vad många tror
11. Jag overtänker exakt allt

En kväll av kärlek och tacksamhet

 

Livet väntar aldrig på dig

 

Jag är så jävla less på att vara människa

 

.

Isället för att sätta punkt sätter vi kommatecken. Vi sätter kommatecken för att förlänga saker som egentligen borde avslutats för länge sedan med en punkt. Sätta punkt, vända blad och gå vidare.

Och ändå sitter jag där och ler även fast allt är åt helvete

 

Jag baddar såren med salt

 

Och i slutet, vi var alla människor.. full på iden att kärlek, bara kärlek kan hela våran trasighet

 

Veta är en kamp

Älska, det är svårt och framför allt väldigt dumt. Men ibland funderar jag på om man kanske borde ge det en chans. Sen tar jag mitt förnuft till fånga och lämnar mina naiva tankar bakom mig. Varför utsätta sig för sådan olidlig smärta? Varför lämna över sig själv till en annan individ? Varför gör man det när man vet att man då inte har någon kontroll. Det är något jag personligen värderar högst, att ha kontroll. Så varför skulle jag då utsätta mig för en sådan sårbarhet där jag inte längre får bestämma över mitt öde? Den frågan ställer jag mig bara om dagarna. När natten sedan gräver upp de tankar, som man antagligen använt hela sin natts sömn åt att gömma, ter sig svaret fram som i en dimma framför ögonen.
- Vad känner du dig just nu?
- Ensam.

 

En puss ger kraft

 

Något så ledset blir så glatt

När det känns lite extra inne i hjärtat. När man inte vet om det är bra eller dåligt. När man känner efter men inte kommer fram till något. När man helt plötsligt blir förändrad. När men känner att det dåliga håller på att bli något bra. Då spelar det ingen roll vad som händer.