Fina

Jag ler varje gång kag kikar in på bloggen och ser statistiken. Det är inte många siffror det står där men till er tappra läsare som fortfarande läser, pussar!!!! Jätteroligt att ni läser och ibland kommenterar, det gör mitt lilla hjärta på 17 år väldigt glatt. Hoppas ni får en fin helg, love you.
 
 
 
 
 

Sometimes

 
Sometimes I think whether things could've been different
But it's hard to change a mind when nobody wanna listen
It ain't a dream and it's never what it seems
We could believe but they never let us be
It's hard to see when you're living in the storm
And the struggle of it all got you thinking that it's wrong
 

Med han i tankarna somnar jag varje kväll

 

Bort

Tanken på att gräva ner sig och försvinna är en sak som börjar bli en vardag för mig. Andra kan tycka det låter hårt men i mina öron låter det rätt. Men trots det är det något som stoppar mig. Jag kommer till ett vägsjäl där jag måste välja höger eller vänster. Det är inte lätt. Jag har någongång valt vänster men sedan vänt pga tiden. Tiden läker alla sår. Jag har aldrig hunnit gå hela vägen till att gräva ner mig innan tiden hunnit ifatt. Är det kanske bra? Eller behöver man en paus ibland?

Kärlek och hat

Ibland är skillnaden mellan kärlek och hat extremt hårfin. Dem båda är otydliga men den ena lyser tydligare än den andra. Det är som två dörrar och det är olika vilken dörr som öppnar sig när. Trots att den ena vägen är klar kan man bara inte gå, man kan inte gå hur mycket man än vill. Man glömmer bort hur fin den där linjen mellan hat och kärlek verkligen är. Man glömmer bort vadsom faktiskt sker inom sig. Ett uppror håller sakt på att bryta ut, ett krig mellan kärlek och hat. Som en övervägande våg. En våg som håller på det positiva. En våg som är hoppfull. Även fast den mörka sidan lyser tydligare, med vägskyltar och avspärrningstjep. 
 
I bubblan som finns, som man lever i om att allt ska vara perfekt är farlig. Om man stannar i den för länge blir man blind för vad som faktiskt sker på riktigt framför ögonen på oss. Blind för den bittra verkligheten. Den bittra verkligheten som slår oss hårt i ansiktet varje dag. Det spelar ingen roll hur mycket någon än lovar så kommer skillnaden mellan kärlek och hat vara väldigt hårfin. 

Tonåringar

Vi är tonåringar. Vi lär oss fortfarande. Vi gör misstag. Vi är otrogna, vi ljuger, vi kritiserar, vi bråkar om ovästentliga saker. Vi blir kära men också sårade och förstörda. Vi bitchar, bitchar och BITCHAR. Vi bitchar om hur bitchiga andra är. Vi festar i mängder och dricker tills vi tappar kontrollen. Vi hatar folk, vi kallar varandra namn. Vi sitter uppe sent i djupa konversationer eller bara stannar uppe för att tänka. Vi åker ut för att göra galna saker tillsammans med våra vänner som blir feta minnen. Men sen tar allt detta slut. Visst du kan sitta och lägga energin på alla det dåliga sakerna men en dag kommer du önska att du fortfarandra var en tonåring. Så gör det allra bästa av det du har just nu. Glöm allt dåligt och dra fram ditt allra finaste leende för världen. Det smittar av sig.