Rulla

Måndagar är alltid så sköna eftersom vi har frisör hela dagen. Ingen söndagsångest eller liknade! Har rullat permanent och på vanliga spolar idag. Nog hann man bli lite förbannad ibland, rutigt svårt!! 




Match

En tråkig förlust idag mot sandåkern. Dock kämpade vi bra men det räckte inte riktigt. Jag väntar på att Emil ska ringa så ska jag hänga med han och marcus ett tag, kram
 

Myslördag

Jag har bara varit hemma hela dagen och myst! Legat i soffan och tittat lite 90210. Har inte mycket att säga alls så avslutar här, kram


Gårkvällen i bilder











80s

Har haft lagfest ikväll och hade 80s! Superkul!
 

Kommentar

Jag fick en fråga: Hur ofta klipper du dig? Kan du lägga ut bilder så man ser hur mycket ditt hår växt de senaste åren? Det är sjukt fint!:) 
Juni 2010
Februari 2011
Juli 2011
Januari 2012
April 2012
Juni 2012
Oktober 2012
December 2012

Mars 2013
Maj 2013
Juli 2013
Augusti 2013
September 2013

Jag klipper mig inte alls ofta, det brukar ibland gå ett helt år innan jag klippt mig! Hoppas du är nöjd med detta, är lite svårt att hitta bilder som man vet när dom är ifrån:)

















I'm wearing this today



Lite skrivet

Har skrivit skit lite jag vet men har inte haft tid riktigt. Dock är det inget alls som hänt sen sist så har inte riktigt något att berätta. Allt rullar på och det blir kallare och kallare. Sitter och räknar matte nu och ser lite Hollywood fruar! Sen ska jag sussa, sov gott!!


🌝

Sovgott fina vänner!

Think

Min dag har varit den mest speciella på 10 år. Något hände som inte hänt på 10 år. Jag fick träffa min farfar. Blev så paff. Annars har jag bara tittat på 90210 hela dagen. Vi ses


.

När det gått så långt att man inte känner igen sin egen farfar

Toppentjejer

Har umgåtts med några tjejer från klassen ikväll, super trevligt!


Seriepremiär

 

❤️

Tog denna extrema bild utav jessica

Love

Min kväll har varit supermysig! Jag och Jessica satt och pratade hela kvällen om allt mellan himmel och jord vilket behövdes. Riktigt bra tjej! Nu ska jag börjar varva ner och försöka sova, natti!


Helg helg

Denna helg är välbehövlig kan jag säga. Är riktigt riktigt trött och behöver helg! Känns som om jag har massor planerat men det ända jag vet är match imorgon och senare ska jag fara till Lisa och hänga med några tjtjer från klassen. Det blir superkul! Kram på er och ha en super helg!
 

Nyduschad

VEt att det läggs ut extremt tråkiga bilder men har som ingenting att lägga ut på.
 

Lite tips!

Jag tänkte tipsa er om några skönhetsrutiner jag läst om som jag faktiskt brukar göra själv.

Hårknep:
Tandborstknepet

Jag brukar ta lite hårspray och spraya på en tandboste och sedan kammar jag lätt med tandborsten på sånt där hår som har gått av och inte vill att dem ska stå rakt ut!
Smutsigt hår
Om du ska göra någon frisyr som du vill ska hålla ska du aldrig tvätta håret innan. Försök att ha det lite smutsigt för bästa resultat.
 Smink knep:
Intensiv blick
Jag brukar bara måla yttre sidan med eyeliner på ögonlocket för att få ögonen att se mer öppna ut.
Fejka fylligare läppar
Jag brukar måla med antingen en vit ögonskugga eller penna vid inåt kroker på överläppen och i mitten en bit på underläppen för att få läpparna att se fylligare och större ut.
 

Nagel knep:
Få nagellacket att torka snabbare

Efter jag målat naglarna sköljer jag dom i kallt vatten direkt efter för att få det att torka snabbare.



 

Mysis dag

 

Gårdagens träning

Min täning gick riktigt dåligt igår haha. Kände nästan att jag inte behövde duscha efter. Men det gjorde jag!! Idag är jag ledig vilket är otroligt behövligt. Har bara myst i soffan till 90210. Ikväll kommer Hildis hit då jag ska färga och klippa henne, blir skit kul!
 

You

Sundsvall

Min helg i Sundsvall var riktigt bra. Vi slutade 4a men det är mindre viktigt. Var riktigt trött när jag kom hem och igår var det värre. Jag la mig i sängen vid 9 och somnade kort därefter. Men idag är det bättre!!

Sundsvall

Jag är i Sundsvall så kommer troligtvis inte skriva något men jag kommer hem på söndag! Puss!

Svar

vad heter den uppsättningen?:)
Svar: Jag har för mig att dem kallas rosettfläta!
 

Fika

God kväll på er!
Började dagen med att sova lite för länge så fick stressa massor i morse för att hinna med bussen. Som tur var så hann jag. Dagen i skolan har varit bra, mycket frisör! Slutade 14.10 så då åkte jag och några tjejer i klassen och fikade. Superbra tjejer det där! Ikväll åkte jag och tittade på träningen. Ska ta mig en varm dusch och sedan krypa ner i sängen, sovgott!
Jag tror att jag håller på att längta ihjäl mig efter fina vännen!
 

Miley

 

Går till busseeeeen

Träning

Min dag har gått hur snabbt som helst verkligen, jag har haft frisör hela dagen och vi gick våra saxar idag!! Senare efter middagen åkte jag över till moa och vi åkte sen på träning. Tyvärr så kommer jag inte kunna träna i veckan eftersom jag vill bli helt frisk igen! Nu ska jag sussa sovgott

Exel

Jag har spenderat hela mig dag på Gamlia. Riktigt roliga matcher måste jag faktiskt säga! Dock tror jag att min röst skulle behöva att jag isolerade mig i ett rum utan något att prata med tills den blev bra. Fy så jobbigt det är. Iallafall så ska jag ta på mig lite mys kläder och gossa ner mig i soffan och se Wallander! Sovgott mysisar
 

Morning

Gud vad trött jag är idag alltså! Har inte varit en ända lugn stund på hela helgen. Har spelat match och fick hjärnskakning, körde folkrace i övik men avanmälde mig för att jag också även är sjuk. Kan heller inte prata pga så hes! Hoppas iallafall att rösten är bättre idag har inte testat än haha. Jag tänkte bege mig mot exel arena för att kolla lite finaler och sådär i cupen. Ha en riktigt bra dag!

Shit

Ikväll har jag testat mina nya pennor jag köpt! Jag gjorde en stor chansning och köpte färgpennor som jag vet är så himla svårt att rita med. Och nu efter så fyfan vad svårt det var! Men jag är nöjd för att det är min allra första med färg!
För er som inte ser vem det är så är det Vanessa Hudgens!
 
 

Gött

Jag har haft en riktigt bra dag! Bara roliga saker på schemat! Har haft match nu ikväll då vi fick vinna med 5-4! Riktigt skönt! Dock är min röst inte på min sida. Är så otroligt hes att jag inte känner igen mig själv! Nu dka jag vila min lilla hals och sova, natti!

Godmorgon

Test

Idag testade jag rita lite med bläck, riktigt svårt! Men gick någorlunda med tanke på att jag inte kunde sudda något alls!

Sysselsättning

Idag pysslar jag lite med Monica

Kvällens projekt

Kvällens projekt blev att rita fina Lisa!
 
 
 
 

Kavaj

 

Sjuk

Jag har varit helt slut hela dagen och håller tyvärr på att bli sjuk. Det är otroligt synd eftersom jag had prao imorgo och på onsdag sen har jag cup torsdag fredag och folkrace på lördag. Så detta är inget jag behöver alls faktiskt. Så jag hoppas träningen ikväll och ser om det blir någon skillnad alls. Kram på er!
 
 

Match

Jag har haft en riktigt bra dag faktiskt! Jag träffade Elina i stan och vi följdes hem till hilda som hade födelsedagsfika! Riktigt mysigt och stort grattis till dig vännen! Senare åkte jag direkt till Holmsund för att spela match mot sandåkern. Vi fick ta hem segern med 5-3! Skit skönt! Nu ska jag ta och sova, sovgott!

Tacos

 

Helt slut

Idag har jag varit på bussjö hela dagen och tävlat. Jag är inte speciellt supernöjd med dagen men det känns okej! Dock är jag supertrött även fast jag och hilda sov 2 timmar när vi kom hem. Vi lagade middag och bara myste. Senare kom arvid och även marcus och Jocke. Jag kom alldeles just hem från en liten tur med en liten minibuss med arvid Martin Emil Philip moa micke och micke. Trevligt! Nu har jag tänkt lägga mig, sovgott!