Ingen bloggning

Har varit brutalt dålig på att skriva men det har varit mycket faktiskt. Skönt med fredag och helg. Imorgon är det tävling och jag hoppas på ett bra resultat! Sovgott

Mys

Idag är det onsdag och den har varit bra. Har dock gått omkring som en zombie hela dagen. Det tar på att kliva upp tidigt och inte lägga sig i tid! Jag sover hos hilda ikväll eftersom vi båda har sovmorgon imorgon! Godnatt

Är i shopping behov!

 

Tisdag

Min dag har varit bra. Rätt lugn och det har inte hänt så mycket. På morgonlektionen tvättade 2orna våra hår och ven plattade och lockade lite också. Vi slutade kring halv 2 så då tog jag bussen till stan och sedan bussen hem vid 14.15. Somnade i soffan och har sovit ända fram tills någon halvtimme sedan. Riktigt skönt. Ikväll åker jag och tränar. Tack och hej
 

Måndag

Igår var jag på bio med fina Emma som jag inte hängt med på hela sommaren! Vi såg Hur många kramar finns det är världen! Den var faktiskt bra tycker jag, lite mysig sådär. Efter filmen åkte vi hem och tog en liten catch up och spelade lite och sjöng. Alltid lika roligt!! Idag har det varit en bra dag i skolan. Vi har haft frisör hela dagen så vi har fått våra dockor idag och sådär. Så det var roligt!
 
 

Skirt

 

Fina kommentarer!

Vart är blusen från? Jättefin!
Svar: Tack så mycket, den är ifrån H&M och kostar 199 kronor har jag för mig!!
 
Hur får du så fint hår, hur tar du han om det?:)
Svar: Tack så hjärtligt verkligen men jag är jättedålig på att ta hand om mitt hår, jag plattar och lockar varje dag och använder aldrig värmeskydd. Viket jag faktiskt egetligen borde göra eftersom min plattång ligger på 220 grader men jag är väldigt slarvig. Annars tvättar jag det bara vanligt med schampoo och vanligt balsam!
 
Vart har du köpt din jacka ifrån/västen? :D kram!
Svar: Västen är från Carlings och den köpte jag på redan för 300 kronor! Kram
 
 
 
 
 

Tired

Kvällen blev okej. Det var jag Jocke Emil Arvid Ali och Martin. Vi åkte in till stan kring 12 och köpte lite pizza och sådär. Sen jag jag hemma ungefär vid halv 2. Idag är det dags för ännu ett dop fast denna gång för Ebbe. Det blir nog mysigt. Kram på er

Dop

Idag har jag varit på dop till Cornelia. Det är så fint med dop tycker jag. Fick en liten tår ibland haha. Ikväll hittar jag förhoppningsvis på någonting med Emil och Jocke. Ha en bra kväll!
 

School

Nu väntas bussen till skolan och måste säga att det faktiskt börjar bli kallt på mårnarna nu. Men på dagarna blir det bra! Jag har endast en lektion idag så det blir riktigt skönt. Vi ses sen kram

Buss

Sitter på bussen påväg till skolan. Har idrott första lektionen sedan brännboll hela dagen. Ses senare

Dead

Jag är helt död efter dessa 3 dagar i skolan. Blir så himla trött! Så har tagit det väldigt lugnt ikväll. Jag och pappa åkte en sväng på bussjö och jag har tvättat mina skor som inte blev rena och har även tittat lite på idol. Nu jag jag tänkt sussa, sovgott!

Pink

 

Miljölyftet

Min dag har varit bra! Vi hade något som kallas miljölyftet idag i skolan med tvlingar och sådär. Tyvärr så vann inte min klass dock. Jag stannade i stan efter skolan för att köpa lite böcker och sådär. Har haft träning ikväll och nu ligger jag nyduschad och klar i sängen för att sova. Vi ses imorgon, kram!
fina pappa
 

Trytrytrytry

Hej! Jag är riktigt dålig på att uppdatera men det har varit så mycket nu när skolan har dragit igång och allt är nytt och sådär. Jag ska försöka bli bättre och hoppas på bra resultat. Hinner inte skriva så mycket mer för jag måste alldeles strax rusa iväg till bussen, vi ses kram!
 
 
 

Second day at schoool

 

E

Piteå

Hej! Jag är i Piteå och har inget internet så jag kan inte skriva något, kommer hem på söndag! Kram

Black

 

Hilda

Sitter hos Hilda och har brutal paltkoma efter en riktigt jävla god frukost. Pannkakor gjorde vi. Jag ska till tandläkaren vid halv 4 och spänna så det blir bra. Ses senare!

Fullt upp

Idag har varit en riktig göra allt dag! Jag har hunnit rita klart en bild, beställt pennor, nästan sålt min soffa, varit på folkrace, varit hos Elina och nu är jag påväg till Hilda! Det är anledningen till att jag inte skrivit något! Men nu har jag iallafall det, bättre sent än aldrig som man säger! Godnatt!

Black n white

 

Sorry

Jag ber så mycket om ursäkt för otroligt dålig uppdatering idag! Jag har haft fullt upp. Hilda kom hit och färgade mig utväxt igårkväll och stannae även över natten. Vi köpte god frukost och hade faktiskt riktigt kul! Senare ikväll fick jag för mig att följa med mamma och hennes vänninor på bingo haha. Inte en spänn fick jag med mig hem heller. Men annars har min dag varit super och jag hoppas att även eran har det!
 

Lazy day

 

Förstår ni hur duktig den här människan är!

 

Go to sleep

 
 
 

Skirt

 
 

Start

Skulle kommit upp imorse!!!
 

Never forget the things you already have

 

Work

Jag har jobbat hela dagen därför jag inte kunnat skriva något idag. Min gårkväll var trevlig och tillbringades i Emils stuga med massa roligt folk. Nu ikväll har jag ätit middag i lekparken eftersom kvarteret hade "fest". Helt okej!

Happy

 

Tonight

 
 

Nails

 

You

 

Nails

Min gårkväll var väldigt lugn. Sofie kom hit och vi hade lite tjejprat och tittade lite film och sådär. Sånna kvällar är behövliga! Idag ska jag åka iväg och göra mina naglar så hoppas på ett bra resultat! Ha en bra dag! Kram

I väntan

 

Quote

 

Hemmadag

Jag har tillbringat hela dagen hemma i princip. Har varit över till Holmsund för lite ärenden men inget mer. Kvällen är inte riktigt klar än så jag vet inte hur den kommer att bli. Förövrigt har jag inte så mycket mer att tala om så jag slutar här, vi ses!
Min älskade bror
 

Roligt sällskap!

Min kväll har spenderats med Sofie Emil Jocke och Dennis. Riktigt roligt har jag faktiskt haft. Annars har min dag bara varit lugn och jag har städat rummet och gjort lite annat småpyssel. Nu har jag tänkt sussa, natti på er!

New in

 

Sovmorgon

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon och vaknde kring 1. Jag tror det var riktigt behövligt! Var på första inomhus träningen igår och jäklar vad ringrostig jag var alltså haha. Och det märks även idag då jag knappt kunde ta mig upp ur sängen pågrund av träningsvärken. Idag blir det lugna puckar för min del, ska nog bara mysa hela dagen, ha en bra dag ni med!
ikväll åker den här tjejen till Spanien och jag är faktiskt avundsjuk.
 

Buss!

Här väntas buss in till stan!

Pannkakor

Har umgåtts med Amanda och Elina ute i solen idag. Vi gjorde oss lite pannkakor och sådär. Sedan drog vi igång lite äppelkrig haha! Ikväll ska jag lyxig lite och ta lite ansiktsmask och lite sånt!

Sunny

 

Home sweet home

Nu är jag hemma efter en otroligt rolig och trevlig helg med så mycket bra människor! Jag är supernöjd med min körning och resultaten. Kom hem med 2 heatsegrar en 3dje plats och en 4de plats i B-finalen. Känns bra att bli rank 9 av 19 juniorer!! Pappa gick det desto bättre för! Han kom hem med 3 heatsegrar och en 2a plats och 3dje plats i A-finalen. Så han fick bli rank 3 utav 105 herrar eller liknande.
 

Örnsköldsvik

Hej!
Jag befinner mig i övik så internet vill inte exakt som jag vill tyvärr! Men det kommer en massa bilder när jag kommer hem!

Black

 

Hello beauties!

Nu i framtiden kommer jag uppdatera denna blogg istället för den gamla. Känns lite kul med lite ny design och nytt allt faktiskt! Jag ska försöka skriva så mycket jag kan och ska försöka ta mycket bilder istället för en massa text. Iallafall så åker jag in till stan idag och träffar min käre vän Emelie, så ha en bra dag ni med! Kramar