Göteborg

Åker till Göteborg ikväll och det känns sååå kul. Känns skönt att komma bort ett tag. Noel är u Usa och stannar till Tisdag så det blir perfekt då jag kommer hem på Måndag. Hoppas ni får ett jätteskönt lov! 
 

Lördag

Min dag har kanske varit den slöaste någonsin. Jag vaknade vid halv 1 och filade lite gick sedan och la mig igen vid 2 och sov till 17.40, hur skönt som helsT. Kring 8 kom Noel och vi har bara hängt. Jag har match imorgon så blir också najs, ses imorgon!
Fina höst

Sleep tight

Det blir mycket bloggning på kvällarna eftersom det är i princip enda tiden jag sitter vid datorn. Hoppas det e ok. Har varit hemma och ledig idag och har faktiskt fått mycket gjort. Klev upp kring 11 och fikade lite god frukost, sov lite mer haha, gick sedan ut på en promenad haha lol inte likt mig, gick förbi på ica och hämtade ut ett paket, bakade lite kolakakor såg lite The O.C och till sist lagade jga middag. Faktiskt riktigt aktiv. Har ju också haft träning med det är ju rutin. Imorgon börjar jag halv 2 då jag ska åka till skolan och rulla lite permanent och sedan ha lite matte. Hoppas eran måndag varit lika bra som min, sovgott!
Får ångest, var är mitt hår
 
 
 
 
 

Helg

En helg med massor av kärlek, spänning, nervositet, pepp, skratt, lugn och massor av lycka. Har fått en inblick i att allt inte är som man tror bara. Folk känner tänker tycker så mycket och inget är fel. Allt är bara kärlek.

Match

Hej!
Min dag har varit stressig och seg. Låter ju absolut inte som att det passar ihop men jodå det går. Jag har varit seg och allt jag skulle gjort har varit stressigt så jagg borde varit mer stressad än jag varit. Försov mig lite imorse men hann ändå till bussen, sega lektioner när tiden går långsamt. Hoppade på bussen hem 15.55 för att åka hem och snabbkäka för att sedan dra iväg på match i Vännäs. Matchen gick inte riktigt som tänkt. Jag spelade forward för första gången i mitt liv??? Fick till och med göra 2 ass! Så det var kul. Dock egentligen under all denna tid borde jag egentligen ha pluggat till mitt Samhällskunskapsprov imorgon. Jag kan absolut ingenting. Önska mig lycka till, godnatt!
Älsk
 
 
 

Matteprov

Hej hörni!
Idag är det skönt med lite lillördag. Dagen har gått fort med bara 2 lektioner och ett prov. Vi jobbade med vårat UF företag och efter lunch hade vi makeup. Det är ju sååå svårt men så himla roligt. Är ingen stjärna på smink så det är lite spännande. Matteprovet är jag lite osäker på hur det gick. Antingen mycket bra eller rakt åt helevete, inget mellanting. Ikväll har jag träning och jag måste även plugga en del. Massor faktiskt. Har samhällsprov på fredag som jag inte är speciellt förberedd för. Kan ju bli spännande. Ha en fin onsdag hörni!
Bara för att göra pluggandet lite bättre.
 

Tisdag

Den tjejen.
 
 
Min dag har varit najs men dock mycket lektioner som känts riktigt dryga. Fick också reda på att jag har matteprov imorgon och ja det känns ju inte så kul. Tur Hugo hjälpte mig❤️ Jag åkte till Elina efter jag slutat där vi åt middag och bara hängde. Jag sover också här inatt. Sovgott på er! 
 

Lisa b

 
Min dag har varit super! Ganska slapp med lite lektioner. Har lirat innebandy och åkte sedan nu till Lisa där jag befinner mig nu. Jag sover här inatt eftersom hon var själv hemma. Vi ska nog alldeles snart sova, sovgott! 

Av rang

Faktiskt min helg i bilder, dock bara bilder från igår då jag inte tog några i fredags. En händelserik helg med andra ord!
 

Det är okej att känna.